Frihetsgudinnan

En dag i New york åkte vi buss och tunnelbanan till ett ställe där vi ifrån skulle åka båt och kolla på Frihetsgudinnan, det var jätte kul. Efter vi hade gjort det åkte vi till Manhattan och gick runt där. Allt är så sjukt mäktigt i New york, världens bästa stad, världens bästa Resa :)
 
 
 
 
 

Tips

Måste tipsa om den här parfymen, helt klart en av mina Favorit parfymer.
 
 
Köpt alla 4 Ralph Lauren parfymer för ett tag sedan, men den som används mest var den Rosa som tog slut direkt. En av mina favorit parfymer, den luuktar så sjukt gott. Så när jag åkte till New York passade jag på att köpa med mig den största rosa parfymen hem,, Älska ♥

Landet med Alva :)

God morgon !
För någon vecka sen var Alva här på mitt landställe i 5 dygn, vi hade det bäst det var så sjuk kul. Älskar dig ♥
Vi åkte båt, åkte in till Norrtälje, bada, sola, spela basket, träna, cyckla och en massa annat. 
Lite bilder ifrån veckan ! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Film

Sprang 5 km och det gick bra gjorde lite styrka också, nu har jag precis ätit sallad till middag och ska snart fixa lite vattenmelon och kolla på just wright som går på tv. Hoppas ni har haft en bra dag :)
 
 
 

Norrtälje

Hej Hej ! :)
Imorse gick jag och Mamma powerwalk, sen åkte jag, mamma och min Brosa in till Norrtälje och handlade mat. Sen när vi kom hem och åt Amerikanska plättar men en massa bär till lunch och nu har ja precis solat lite men vart ganska molning så gick in och passade på att blogga. Senare ikväll ska jag ut och springa. Bloggar mer ikväll.
 
GAMMAL BILD 
 
 
 
 

Baseball i NY

 
 
 
 
 
 
 
Så himla rolig kväll, så jäkla häftigt och mäktigt att se. Mets vann och vi fick även en Mets T-shirt innan vi gick in i Arenan. 
 
 

Sprungit :)

God morgon !
Var precis ute och sprang 5 km och några vändor idioter. Ska nu äta fruksot och sedan lägga mig och sola ett tag, super bra väder idag :) Annars kanske jag går ner till basket planen och spelar lite basket. Bloggar mer senare idag, vad ska ni göra idag lovers ? :)
 
 
Var i inne i stan med kusinen förra veckan och hade det så grymt kul, vi gick runt och shoppade. Hittade ett par svarta crocker jeans och ett Hollister linne som jag älskar :)
Sen avslutade vi med att ta en varsin shake ifrån Max, var inte alls så god men vi gick runt och snackade och så, En toppen dag :)
 
 
 
 

Grattis mamma <3

Hej Hej ! :)
Mina älskade mamma fyllde år idag, så vi har haft det mysigt idag. Hon har fått kläder med märkerna Ralph lauren och Bondelid och så ska hon få gå på 2 konserter med pappa. Annars har vi ätit super god tårta och ikväll ska vi grilla. Så har min dag sett ut och det har varit super, hoppas ni har haft en bra dag. 
 
 

Shopping i Queens

Tänkte dela upp bilder och allt om New York i olika inlägg. 
En dag åkte vi till en Galleria i Queens och shoppade hela dagen, hittade massa!
Ett par Airmax, 2 Tommy Hilgher Tröjor, parfymer, underkläder,pyjamas ifrån victoria Secret, mjukisbyxor ifrån Pink och tröja och shorts ifrån Forever21. Berättar om det andra shoppingdagarna, baseball, basket och en massa annat som vi gjorde där i andra inlägg. 
 
 
 
 
 
 
 

Ny blogg :)

Hej Hej ! :)
Startar en ny blogg nu, och ska försöka att blogga mycket på denna, har så mycket att skriva om, new york, flytten, det jag har gjort i sommar och det som kommer att hända i sommar, vissa en massa shopping och en massa annat. Men tänkte börja med att lägga upp en bild på mig och berätta lite om mig. 
 
 
Mitt namn är Josefine
Är 14 år gammal
Bor inne i Stockholm
Går på basket med världens bästa lag. 
Älskar att träna,spela basket, shoppa, vara med familjen och vara med kompisar. 
 
Mer kommer ni få veta senare. 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0